Specialist Transport Services STS se bavi prevozom pacijenata teško pokretnih nepokretnih i pokretnih osoba. Uvek smo tu da vam pomognemo oko transporta na određenu destinaciju...bolnicu ,starački dom ,banju ili bilo koju destinaciju na teritoriji Beograda ,Srbije i inostranstva.

Kako znati kako radimo:
Pozivom na broj 0640160150 ili 069610606 dobićete sve informacije koje vas zanimaju u vezi transporta vaših najbližih.
Ukoliko idete u bolnicu a trebaju vam naše usluge ,ekipe sts-a vrše princip transporta bolesnika od kreveta do kreveta( od kreveta gde se nalazi pacijent do kreveta na koji treba da se smesti pacijent) prilikom dolaska na određenu destinaciju u slučaju da je to bolnica , vaše je samo da nam date vašu zdravstvenu knjižicu a naše ekipe ce završiti sve umesto vas kako bi vas najbliži bio što pre primljen kod doktora . U slučaju da se pregled završava u roku od sat vremena ekipa Sts-a će sve vreme biti uz pacijenta kako bi vam pomogli da što pre da završite pregled .Ako se na pregledu zadrzavate duže ,dovoljno je samo da po završetku pregleda okrene centar Specialist Transport Services STS-a i vozilo ce stići u najkraćem mogućem roku. Ne dužem od 15 minuta. Usled dugogodišnjeg rada i velikih poznastava u svim bolnicama Beograda uvek smo tu da vam pomognemo oko izbora pravih i stručnih lekara spezijalizovani za sve bolesti.

Osim grada Beograda, Specialist Transport Services STS vam može pomoći oko transporta pacijenta na teritoriji Republike Srbije i inostranstva. Transport pacijenata kako u zemlji i inpstranstvu uvek se vrši udobnim i vozilima specijalizovanim za duže puteve, kako bi pacijent mogao što bezbednije i brže stigao na određenu destinaciju. Tim Specialist Transport Services STS -se sastoji od najiskusnijih i odgovornih ekipa koji su imaju višegodisnje iskustvo u transportu . Kako u Beogradu tako i na bilo kojoj destinaciji u Srbiji ili inostranstvu vrši se isti princip transporta pacijenta kao u Beogradu.( od kreveta do kreveta ,uz svu pomoc prilikom dolaska u bilo koju bolnicu kako u zemlji i inostranstvu)

Saradnja Specialist Transport Services STS-a sa velikim brojem privatnih bolnica ,dijagnostičkih cenatara ili domova za stare, možemo vam pomoći uvek. Saradnja sa preko 20 domova u Beogradu vam može pomoći oko izbora za vaše najbliže.

Zbog velikih problema oko zakazivanja magnetnih rezonanci ili bilo kojeg drugog dijagnostickog pregleda više vam neće prestavljati problem. Uvek vam možemo na prvom mestu pomociboko zakazivanja u državnim ustanovama, ili u bilo kojoj privatnoj klinici u Beogradu.

Mi smo tu zbog vas